0 Podijeljeno puta 5730 Pregleda 42 Comments

Ko o čemu Goran Salihović o poštenju

29. Oktobra 2017.
5730 Pregleda 42

Gledajući intervju na N1 televiziji simulanta Gorana Salihovića mogu se steći dva dojma. Ili da je silan uz svoje potencijalne zaštitnike ili je toliko priglup pa sam sebi pravi problem.

Gotovo istovremeno tužilački tim se vraća neobavljena posla iz UKC Tuzla jer Salihović ne može dati izjavu zbog lijekova koje pije i stanja u kojem se nalazi, ali može dati dug intervju iz bolesničkog kreveta za TV N1. Prosječnom gledaocu odmah pada na pamet kako to? Zar je toliko glup jer sad je očigledno da je klasični simulant. Međutim, slušajući ga nije mogao sakriti svoju pravu “snagu” odnosno zaštitnike. U jednom dijelu intervjua izletilo je iz njega da “ Avaz piše samo o njemu i gospođi Seki”. E sad je jasnije. Da ne bude zabune sigurno nije mislio na Seku Aleksić ili Sablić, već Izetbegović. E to je prava istina njegove snage i zaštite. Svi Sekini “saborci” imaju zaštitu pa mogu vući za nos i tužioce, prijetiti sudijama, policajcima, neselektivno, silno, drsko, baš kako je i obnašao funkciju sa koje je smijenjen. A silina mu je dosezala i do stranih ambasadora, kao laži protiv Džonatana Mura (Jonathan Moor) protiv kojeg je konstantno iznosio laži i bezuspješno ga pokušavao kompromitirati, naročito kroz montirani proces protiv Fahrudina Radončića i drugih.

Sada je na redu Tužilaštvo BiH. Da li će postupajuća tužiteljica Suada Pašić imati podršku i snagu da ovog simulanta smjesti u pritvor i omogući nesmetanu istragu ili će ovaj patološki lažov i dalje vući za nos kompletan sistem.

Smiješan dio intervjua bilo je njegovo uvjeravanje javnosti da je on još uvijek glavni tužioc shodno odluci Ustavnog suda BiH. Laž i manipulacija, kao i sve što je ovaj član pravosudne kriminalne hobotnice godinama radio u korist SDA mentora. Navedena odluka se odnosi na dužinu vođenja postupka, bez da je razmatrano simuliranje zbog navodnih povreda.

Ako nije svjestan, evo može pročitati na našem portalu da je pravosnažno smijenjen i da nema više pravo na tjelohranitelje što ga očito jako pogađa.

Nadajmo se da će uskoro u istom ili sličnom statusu biti i ostali pripadnici pravosudne hobotnice Božo Mihajlović, Meddžida Kreso, Dubravko Čampara i drugi.

A predlažemo da se napravi anonimna anketa među ženama u institucijama gdje je rukovodio Salihović sa pitanjem da li su imale sexualna uznemiravanja od Gorana Salihovića? Rezultat takve ankete bi najbolje pokazao Ko je i šta je Goran Salihović. Ljudsko i profesionalno dno.

42 Komentari

 1. Koji je ovo kriminalac i govno od covjeka. U Tuzli ne mozes oci u svoju zgradu zbog njega jer ga policija cuva kao da je Donald Trumph ccc

  Reply
 2. Vstv mora pokrenuti pitanje salihovicevih sexualnih zlostavljanje. Ja znam da je općinskom sudu tražio sex u zamjenu za produženje ugovora dodatnim sudijama. Znam za tri sigurna slučaja.

  Reply
 3. Pa u Tuzli je štitio najveće kriminalce i narkodilere. To zna svako. Samo vlast okreće glavu od toga. Štiti ga njegov Jasmin Imamović.

  Reply
 4. Jebali te jarani Kurta, Aljuka i Milenko Milicevic. Moci ces s njima u cuzu zajedno. Sad mozes s Kurtom komotno zlatne ogrlice dilat.

  Reply
 5. Bio sam mu u obezbjedjenju. Dolazili su mu Spiric, Jasmin, Kukic i Tomo Ljubic redovno na vikendicu u Modracu. Nama iz straze snesu kosti sa malo mesa sto ostane od silnih gozbi. Mi smo cak i biljezili u sluzbene zabiljeske da je Spiric dolazio, al nam Vilic preko komandira porucio da ne pisemo vise.

  Reply
 6. Gorane, zbog tebe Dodik i dalje rusi Bosnu. Uzeo si mu 1 milijun KM da ga ne hapsis, a sve preko Bilija i Patare. Da Bog da ti te pare za lijekova trebale.

  Reply
 7. Ti si jasminov isprdak debilu. A uvalačiš se u šupak i čampari. Jado jedan ti ženskaroš, pa ti si patuljak bez muda.

  Reply
 8. Dok Jasmin asikuje sa SDA u Sarajevu, Ilic asikuje sa Guticem, Salihovic utjehu trazi u Sebiji od Avaza, a Aid Berbić materijalizuje svoje dojučerašnje službenike sada namještene u tuzlanskom tužilaštvu za potrebe SDA i naplaćuje to odnedavno jako profitabilno članstvom u Nadzornim odborom Sliva rijeke Save gdje ga imenuje SDA,,, xaxaxaxa I sad bi se kao narod trebalo svađati da li je za SDA ili SDP———– FUJJJJ

  Reply
 9. Bio sam jednom na sastanku sa ovim Goranom, pa veze covjek nema o poslu, nije mi jasno ni kako je pravo završio. Šta politika uradi.

  Reply
 10. Kad je ovaj polupismeni debil zasjeo bio na celo drzavnog tuzilastva, mozes mislit onda kakvo smo mi dno bili dotakli?

  Reply
 11. Goran Salihovic nas Lukavcanin, zvani Gorči – po istoimenom kaficu u Lukavcu. Eh kakvih je tu bilo kurava i provoda… Al odvede ga Jasmin Imamovic u Tuzlu jbg..

  Reply
 12. Jebes sistem i drustvo koje ovakvog.debila i glupsona izbaci na sami vrh. Nije do Gorcija, do nas je!

  Reply
 13. Čim on Dodika pusti, vidjelo se kolko je sati. Komunistička posla. Od starih neprijatelja nikad prijatelja, stara narodna.

  Reply
 14. Ja mogu shvatiti da je los covjek namazan i da se probije u sistemu, ali ne mogu nikako shvatiti da prirodno glup covjek kao Gogi odleti tako visoko??????

  Reply
 15. Zamisli da je ovaj Goran kao glavni državni tužioc sjedio po kafanama sa pravosnažno osuđenim Jasminom Kurtićem i ostalim osuđenim krimosima. To najbolje govori u kakavom odronu od države živimo.

  Reply
 16. Šenlučio si Gorane, nadam se da ćeš uskoro i na tebi šenlučiti Zenički pritvorenici.

  Reply
 17. Goran Salihović je jedini slučaj iznimno glupog, iznimno visokog funkcionera i iznimno ogrezlog u kriminal !!!!

  Reply
 18. Kad su hapsili Radoncica i ostale bio si silan pa si i sucima prijetio sa onom droljom medjidom. Da je pravde ti nebo izašao iz zatvora narednih 10 godina. Patuljak jedan iskompleksirani.

  Reply
 19. Dzaba razvlačiš istragu Gorane, valja u zatvor kad azad. Gore će ti biti pod stare dane.

  Reply
 20. Ja znam da je Goran Salihovic od tuzilastva TK trazio da pusti na slobodu kriminalca koji je bio uhapsen za autokriminal. Nakon tog poziva, nisam siguran dali je taj poziv bio u vrijeme aktelnog glavnog tuzioca u tuzilastvu TK ili je poziv bio prema postupajucem tuziocu ali jedno je poznato da je postupajuci tuzilac na slobodu pustio osobu koja je ojadila mnoge vlasnike automobila cija vrijednost premasuje nekoliko miliona KM.

  Reply

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

You may be interested

2018. GODINA, GODINA SUDSKIH PROCESA PROTIV PRAVOSUDNE MAFIJE???
BiH
8996 pregleda44
BiH
8996 pregleda44

2018. GODINA, GODINA SUDSKIH PROCESA PROTIV PRAVOSUDNE MAFIJE???

redakcija - 9. Januara 2018.

Minuli vikend nam je ponudio još par medijskih nastupa ishlapljele penzionerke Meddžide Kreso, koja nas nakon silnih skandala u bh pravosuđu pokušava uvjeriti da je sve "cvjetalo i…

LAŽOV: Evo eksluzivnog dokumenta Vijeća ministara BIH zbog kojeg će Mektić morati dati ostavku
Politika
1631 pregleda6
Politika
1631 pregleda6

LAŽOV: Evo eksluzivnog dokumenta Vijeća ministara BIH zbog kojeg će Mektić morati dati ostavku

redakcija - 20. Maja 2018.

Iako se razgoropadio izjavama ovih dana ministar Mektić je čovjek koji ne izvršava odluke Vijeća ministara BIH ili se pak ponaša svojevoljno, bez naputaka Vijeća ministara. Uz…

Ekskluzivno: Edim Kadić, komercijalni direktor Gradskih apoteka Tuzla uhvaćen u lažima!
BiH
522 pregleda1
BiH
522 pregleda1

Ekskluzivno: Edim Kadić, komercijalni direktor Gradskih apoteka Tuzla uhvaćen u lažima!

redakcija - 20. Maja 2018.

Komercijalni direktor Javne zdravstvene ustanove „Gradske apoteke“ Tuzla, vijećnik u Gradskom vijeću Tuzla, jedan od novopečenih lidera zombiziranog političkog subjekta zvanog LDS, ratni „logističar“ i poslijeratni ekonomista…

Damira Bećirovića Bumbara, Čamparinu sponzorušu, i žena i ljubavnica izbacile iz kuće!
Ekskluzivno
1819 pregleda10
Ekskluzivno
1819 pregleda10

Damira Bećirovića Bumbara, Čamparinu sponzorušu, i žena i ljubavnica izbacile iz kuće!

redakcija - 18. Maja 2018.

Kada te raja još u osnovnoj školi prozovu Bumbar i kriju se od tebe jer si guzonjin sin i šmeker, onda neminovno završiš kao Damir Bećirović —…