0 Podijeljeno puta 253 Pregleda 3 Comments

ČAMPARA MOLIO TADIĆEVU: Tako mi Allaha Gordana, samo me nemojte dirati s predmeta Ramiz Delalić!

8. Maja 2018.
253 Pregleda 3

SARAJEVO – U očekivanju, da skok sa Avazovog tornja najavi i Dubravko Čampara!

“Samo me nemojte uopće dirati s predmeta „Ramiz Delalić“, a ja ću Vam sa svojom porodicom pomoći, da budete Glavna tužiteljica BiH. Kunem se Allahom“. Ovu skandaloznu ponudu je uputio v. d. Glavnog tužitelja BiH Gordani Tadić niko drugi doli tužitelj Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Dubravko Čampara.

Ali krenimo redom…

Veliki intenzitet paranoje javio se posljednjih mjeseci kod političkog establišmenta vrha Stranke Demokratske Akcije i njihovih paradržavnih obavještajnih službi inkorporiranih u pravosudne i policijske strukture i njihovih policijskih tijela, koje kontrolira Stranka Demokratske Akcije, a sve to od vrlo mogućeg izbora Gordane Tadić za glavnu tužiteljicu Bosne i Hercegovine i eventualno, vrlo izvjesnije oslobađajuće presude pred Sudom BiH lideru SBB-a Fahrudinu Radončiću. Taj smrtni strah turbulentno kruži po SDA-ovom paradržavnom sarajevskom obavještajnom podzemlju, zatim OSA-i BiH, SIPA-i, u Uredu Bakira Izetbegovića, ali i po uredima medija, koji su u službi tih paradržavnih sigurnosnih grupa i njihovih interesa.

Dolazi velika smjena na političkoj i pravosudnoj sceni i odlazak pravih kumova, te državne mafije s političke, policijske i pravosudne scene, zato i paranoja od toga, tko će i kako dalje voditi Tužiteljstvo BiH, a osobito još veća paranoja kontinuirano, svakim danom u sve većem intenzitetu spopada Stranku Demokratske Akcije (SDA)  od toga, što će biti, ako SBB osvoji izbore?! Što će biti sa dinastijom Izetbegović?! Što će biti s našim kriminalom i svim tim političkim ubojstvima?! Što će biti s federalnim policijskim aparatom, a osobito Federalnom upravom policije, koja je nesumnjivo postala privatna „prćija“ braće Čampara i metuzalema Dragana Lukača, koji bi trebao otići u penziju nikad, a možda ni tad!

Naime, bliži se izricanje presude pred Sudom Bosne i Hercegovine lideru SBB-a Fahrudinu Radončiću i dr. Nije nikakva novost, da se vladajuće korumpirane elite poput SDA stranke, na neostaljinistički način obračunavaju sa svojim neistomišljenicima i političko – stranačkim protivnicima i nepodobnim ljudima. Naravno, za sve to morate imati vrlo malo morala i bestidnosti bez granica. No, nije problem samo u Bakiru Izetbegoviću, jer „oko mrtve zvijeri ne treba više ni igrati“, problem je u ključnim akterima, ili čak bolje rečeno „pijunima“ iz bh. policijsko – pravosudnog establišmenta, konkretno braće Čampare, preko kojih se realiziraju i kanaliziraju svi zahtjevi i želje naručene iz vrha SDA stranke i njihovog odlazećeg mentora Bakira Izetbegovića i Fikreta Muslimovića.

Stoga je najprije potrebno, da v. d. glavnog tužitelja BiH Gordana Tadić „prozrači“ i otkloni svaki vid političkog utjecaja i lobija na krivične predmete, koji se vode u Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine. To je konkretno i učinila, da svojom Odlukom ukloni tužitelja Dubravka Čamparu (brata Aljoše Čampare, ministra FMUP-a iz SDA stranke) iz rada krivičnog predmeta „Ramiz Delalić“ i isti dodijeli u rad tužitelju Olegu Čavki. Hrabrije, poštenije, odvažnije i bolje, kao časna i poštena žena nije mogla učiniti.

  1. d. Glavnog tužitelja BiH Gordana Tadić u dosadašnjem svome radu se nesumnjivo oduprla svakom vidu političkog utjecaja, ali plaćena i naručena medijska spinovanja spin majstora ne može nitko zaustaviti, pa čak niti ijedan sud na ovome svijetu svojom odlukom zabraniti. Nije podlegla ni ucjenama, niti prijetnjama, niti Mektićevim neviđenim medijskim šikaniranjima i lažima, niti svakojakim SDA-ovim ponudama, poput one, o kojoj se priča danima po hodnicima Tužiteljstva BiH i koja joj je bila ponuđena preko tužitelja Dubravka Čampare, kada je došao u Ured Glavne tužiteljice BiH i priopćio Gordani Tadić sljedeće: „Samo me nemoj uopće dirati s predmeta „Ramiz Delalić“, ja ću Vam sa svojom porodicom pomoći, da budete Glavna tužiteljica BiH. Kunem se Allahom“ – izjavio je tužitelj Dubravko Čampara u Uredu v. d. Glavnog tužitelja Bosne i Hercegovine Gordane Tadić i o tome bruje svi pravosudni insajderi.

Ova skandalozna ponuda vrhunski je dokaz, koji razotkriva i tako zorno oslikava spregu SDA politike i jednog tužitelja, koja je preko tužitelja Dubravka Čampare pokušala realizirati, svoje konačne, kriminalno – političke motive i interese, s ciljem uništenja političkog protivnika putem organa represije, ali ujedno i pokazatelj, koliko su se pogubili nekadašnji veliki „ceremonijal majstori“ specijalizirani isključivo za montiranje optužnica. Već padaju i mole, da im se ne kvare njihovi pravosudno – politički naumi i planovi. To je nedvojben znak da je ta pravosudna mafija konačno na koljenima, nakon Kresine 12-ogodišnje tiranije!

Međutim, nije joj bila bitna niti pozicija, niti bilo kakva politička ponuda, niti lobi, niti podrška. Bitnije joj je od svega bilo, da „prozrači“ i otkloni svaku pravosudnu montažu i svaki vid bilo kakvog političkog utjecaja na rad u krivičnim predmetima, koji se odvijao preko pojedinih tužitelja, konkretno tužitelja Dubravka Čampare, te jednom zauvijek državni pravosudni establišment podredi i stavi u funkciju primarnih i temeljnih etičkih načela zakonitosti, nezavisnosti, jednakosti i nepristranosti.

U Bosni i Hercegovini, koja je podjelom na dva entiteta učinjena funkcionalno invalidnom, u pravosudnom sistemu, malo što funkcionira u skladu sa zakonitim europskim civilizacijskim pozitivnim propisima i standardima. Nevjerojatna količina pravosudne bahatosti, montiranih optužnica i prezira prema građanima ove zemlje kontinuirano upropaštava zemlju strovaljujući je na civilizacijsko dno. Borba za stranačke političke pozicije i privilegije u svrhu uništenja političkog protivnika, potisnuli su opći, društveni, pravni i zakoniti interes za koji bi se trebali zauzimati i po kojem bi se trebali prepoznavati. To se čak i ne skriva od očiju javnosti, jer sve što je drugima nenormalno, nama je postalo normalno!

Slučaj „Radončić i dr.“

O svemu tome slikovito govori pravosudna farsa vezana za optužbu, uhićenje i optuženje lidera SBB-a Fahrudina Radončića. Od početka se naslućivalo, da se radi o namještenom političkom procesu, a sve s ciljem kompromitacije i rušenja Radončića s vlasti, radi preraspodjele fotelja u vrhu vlasti, a koji plan se pokušao realizirati preko dvoje dobro uhodanih SDA-ovih stranačkih tužitelja Bože Mihajlovića i Dubravka Čampare, što jasno proizlazi iz prepiski viber – poruka, da je nakon neslavnog odlaska Gorana Salihovića sa pozicije Glavnog tužitelja BiH, favorit Meddžide Kreso za v. d. Glavnog tužitelja BiH bio upravo nitko drugi, doli Božo Mihajlović.

Fahrudin Radončić je uhićen „teatralnom“ akcijom SIPA-e, koja je postupala po Naredbi SDA-ovih tužitelja. Istoga dana, s dugim cijevima SIPA upada u redakciju Dnevnog avaza, navodno izuzima dokazni materijal, kompjutere i dokumentaciju. Dokazi tada i nisu bili toliko važni budući, da su iza cijele akcije stojali moćni politički SDA – ovi pokrovitelji, njima poslušni mediji i tužitelji. Ovu čudnu igru ilustriraju i brojni „biseri“ Radončićevih tužitelja, koji sliku o slučaju čine još više „transparentnom“! Sve to iole razumnom čovjeku izaziva mučninu. No, jahači idu dalje! U cijelom krivičnom postupku protiv lidera SBB-a Fahrudina Radončića oslikavaju se neostaljinističke istražiteljske metode. Milijuni su ih iskusili u „prvoj zemlji socijalizma“, ali i šire. A kako to izgleda, slikovito je opisao ruski nobelovac Aleksandar Solženjicin Dirisina, da se bavi antisovjetskom propagandom, nakon čega Komitet državne sigurnosti (KGB) provodi istražni postupak i dolazi do slijedećeg rezultata:

„Istina utvrdilo se, da se on uopće nije bavio takvom propagandom, ali mogao je, budući da je slušao njemački radio. Istina, nije slušao njemački radio, ali mogao ga je slušati, budući da je kod kuće imao radio – prijemnik, što je bilo zabranjeno. Istina, nije imao radio prijemnika, ali lako ga je mogao imati, budući da je po profesiji radio kao inženjer.“

Prevedeno na neostaljinistički jezik Radončićevih bh. tužitelja, kojemu spočitavaju ometanje rada pravde, utjecaj na svjedoke, davanje dara mita ili drugih oblika koristi, to bi izgledalo ovako:

„Istina, utvrdilo se, da se Radončić nije bavio nikakvim ometanjem rada pravde, niti utjecajem na svjedoke, niti davanjem dara mita ili drugih oblika koristi, ali mogao je, budući, da je tamo na Kosovu bio neki sudski proces, u kojemu Radončić nije imao, niti status osumnjičenog, niti optuženog, nego se samo „usput“, u tezama optužnice spominjao, a koji sudski proces je u međuvremenu rezultirao oslobađajućom presudom. Istina, nema dokaza, da je Radončić počinio bilo kakvo krivično djelo ometanja rada pravde, utjecaj i zastrašivanje svjedoka, davanje dara mita ili drugih oblika koristi, ali mogao je sve to počiniti, budući, da je veoma utjecajna, važna i bogata ličnost. Istina, nema dokaza, da je Radončić na bilo koga uticao ili bilo kakav oblik dara u vidu mita davao, ali je mogao, budući, da je znao, da to drugi rade i šakom i kapom“.

Upravo ovakva neostaljinistička pravna, politički potkovana egzibicija i brutalno gaženje zakonitosti u svrhu uništenja političkog protivnika izvodi se teatralno pred očima cijele javnosti i čak uz adekvatnu podršku zakonodavne i izvršne vlasti. O orkestriranoj podršci huškačkih medija, da se i ne govori. I nikom ništa! No, tužitelji i dalje nastavljaju igrati započetu i zadanu im igru, pa su zatražili zatvor za lidera SBB-a Fahrudina Radončića. Međutim, nije im sve išlo po „voznom planu“, preduhitrio ih je sud na Kosovu i v. d. glavnog tužitelja BiH Gordana Tadić, koja je svojom Odlukom uklonila tužitelja Dubravka Čamparu iz rada krivičnog predmeta „Ramiz Delalić“, i isti povjerila u rad i daljnje postupanje tužitelju Olegu Čavki, pa je i ovaj, ali planirani groteskni scenarij uhićenja lidera SBB-a pred Opće izbore propao.

Nakon svih tih neočekivanih i nečuvenih pljuski, koje je zadala Tadićeva i sud na Kosovu središtima SDA-ove političke moći, njihovim interesima i para sigurnosnim kriminalnim grupama, pravosudno – policijski establišment, kojeg kontrolira SDA stranka, njihovi tužitelji, obavještajci, suci i mediji, odsvirali su novu sevdalinku o navodnoj paranoji v. d. glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH Gordane Tadić u svezi pakni na automobilu, anonimnoj krivičnoj prijavi, koju je tobože podnijela grupa „Građana BiH, ujedinjena u zajedničkim pravednim naporima i ciljevima“ protiv najviših pravosudnih i političkih dužnosnika u zemlji, i to političkih lidera: Fahrudina Radončića, Milorada Dodika, Dragana Čovića, te pravosudnih dužnosnika: Ranka Debevca, Milana Tegeltije, Ružice Jukić, Jadranke Lokmič – Misirače, te Gordane Tadić, vršiteljice dužnosti Glavnog tužitelja BiH.

Spočitavaju „paranoju“ Gordani Tadić, ali najviše u namjeri da to uvezu u već poznatu svima navodnu njenu paranoju o prisluškivanju nje, od strane tih paradržavnih tijela, pa ponavljaju kao papagaji onu svoju laž, da je Gordana Tadić bila lažno uzbuđena, da je neko prisluškuje, jer su taj dokument, pa i transkripti navodno bili lažni, a to je kao utvrdila upravo SIPA, koja je i bila osumnjičena, da unutar nje ti paradržavni elementi upravo to i rade. I onda se pita svako normalan, odakle i ‘ko je prisluškivao razgovore između glavne državne tužiteljice BiH Gordane Tadić i potpredsjednice VSTV-a BiH Ružice Jukić, obzirom, da je Tužiteljstvo BiH, a i sama potpredsjednica VSTV-a BiH više puta saopćili, da su „transkripti, koji su im dostavljeni autentični, te da je navedena komunikacija između navedenih lica, a koji su bili predmet obrade i ostvarena“?!

Ako si, kao što je Gordana Tadić javna meta ovih SDA-ovih tijela, policijskih tijela i paratijela i udruženih interesnih grupa, koji teroriziraju, (pa i fizički likvidiraju) sve neistomišljenike i političke protivnike montiranim sudskim procesima, a koji se montiraju preko braće Čampara, SIPA-e, OSA-e BiH, FUP-a i dr., nema ništa logično, nego da je pomislila, da je riječ o eventualno nekoj diverziji u odnosu na kvar na kočnicama, osobito onda, kada je postala meta nelegalnog praćenja i snimanja, a koji predmet će uskoro dobiti svoj epilog i isto biti veoma brzo objelodanjeno.

Naime, potpredsjednica VSTV-a BiH Ružica Jukić je dana 09. 02. 2018. godine dala priopćenje za mnoge medije, kojima je nesumnjivo potvrdila, da su „stigli rezultati vještačenja iz Banja Luke, te da su vještaci potvrdili, da su ipak, kako ona, tako i glavna tužiteljica BiH Gordana Tadić, bile prisluškivane“. Nakon ove neviđene pljuske, prestali su se medijski na ovu temu oglašavati, kako ministar Dragan Mektić, tako i njegovi nalogodavci iz SDA stranke, (sada promatraju razvoj situacije) koji Mektiću zacijelo ne mogu nikada zaboraviti funkciju njihova glasnogovornika na svakoj od tragikomičnih Mektićevih press konferencija na kojima je Mektić djelovao kao „tajno grlo“ SDA stranke i Bakira Izetbegovića.

Pitanje svih pitanja za BiH i ministra Mektića jest, tako je snimao v. d. Glavnog tužitelja BiH Gordanu Tadić? Znamo tko i po čijoj depeši je uhitio Šimića, koji je prvi iznio taj skandal na svjetlost dana i razotkrio Mektićevu umiješanost u tu krivično – pravno radnju. Pardon „ludog Šimića“, koji odjednom više nije lud, nego sada je „čudan“, jer je prošao timsko – sudsko psihijatrijsko vještačenje i ustanovilo se da je sasvim normalan. Kada ni to nije uspjelo, onda su medijsku pažnju i istragu Tužiteljstva BiH u svezi prisluškivanja v. d. Glavnog tužitelja BiH Gordane Tadić i potpredsjednice VSTV-a BiH Ružice Jukić pokušali preusmjeriti prema lideru SBB-a Fahrudinu Radončiću, objavljujući orkestrirano, ali naručeno natpise na Faktoru.ba i drugim medijima članke pod nazivom: „Zbog čega je Radončić kupovao opremu za tajno praćenje, prisluškivanje i blokiranje signala“. Ali ništa slučajno. Takvi medijski natpisi su krenuli, sedam dana kasnije, i to 16. 02. 2018. godine, odnosno, kada je potpredsjednica VSTV-a BiH Ružica Jukić dana 09. 02. 2018. godine dala priopćenje za medije, da su „stigli rezultati vještačenja iz Banja Luke, te da su vještaci potvrdili, da su ipak, kako ona, tako i glavna tužiteljica BiH Gordana Tadić, bile prisluškivane“.

Upravo i krivična prijava koju je tobože podnijela grupa „Građana BiH, ujedinjena u zajedničkim pravednim naporima i ciljevima“ protiv najviših pravosudnih i političkih dužnosnika u zemlji, i to političkih lidera: Fahrudina Radončića, Milorada Dodika, Dragana Čovića, te pravosudnih dužnosnika: Ranka Debevca, Milana Tegeltije, Ružice Jukić, Jadranke Lokmič – Misirače, te Gordane Tadić, vršiteljice dužnosti Glavnog tužitelja BiH, stiže tik u međuvremenu, kada tužitelji iznose završne riječi pred Sudom BiH u predmetu „Radončić i dr.“, a u kojoj prijavi se tvrdi, da  je „lider SBB-a Fahrudin Radončić preduzeo protivpravne aktivnosti i radnje kako bi u Sudu BiH bio oslobođen u tom predmetu od optužbe, tako što je navodno uspio ostvariti interesni i personalni prodor u uključene institucije državnog pravosuđa i kontrolu nad istim, na način da je zavrbovao ključne ličnosti VSTV BiH odnosno rukovodstvo VSTV BiH…“. U prijavi se hvali Dubravko Čampara i Božo Mihajlović, a među prijavljenima Bakira Izetbegovića nema, tako da nije teško niti zaključiti, tko su zapravo autori i režiseri prijave. Krivična prijava je toliko primitivna i imala je za cilj, da se u konačnici, kao posljednji trzaj SDA stranke, utiče na presudu Fahrudinu Radončiću!

Javnost, ali i profesionalna zajednica je složna, da je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić svoj četverogodišnji mandat „protamburao“ ni u čemu. Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, bavljenje stvarima, koje ne spadaju pod domenu u nadležnost ministra sigurnosti BiH, vrijeđanje novinara…, samo su nekih od epiteta, koji se s pravom mogu prišiti aktivnostima Dragana Mektića! Svoj četverogodišnji mandat ministar Mektić je potrošio, služeći SDA stranci, preko kojeg se ista, putem Mektića i njegovih press konferencija obračunavala sa v. d. Glavnog tužitelja BiH Gordanom Tadić, a sve je počelo upravo onoga trenutka, kada je Gordana Tadić odbila sve nečasne karte i Mektićeve ponude, i to privatne večere, ugovaranje i dogovaranje, ‘ko treba, a ‘ko ne treba biti procesuiran, te istog vratila u pravne okvire riječima: „Ministre, nikakvi ručkovi niti večere ne dolaze u obzir, a Vi kada god želite, ja ću Vas službeno primiti u svoj Ured, a nikakvo sastajanje van Tužiteljstva BiH ja ne želim“!

Mektić ima fobiju i paranoju od Tužiteljstva BiH, ne samo radi njegove regionalno poznate falsificirane diplome, koju još uvijek po Naredbi Tužiteljstva BiH istražuje SIPA, nego i iz  niza drugi stvari, pa je to jedini razlog što se on kontinuirano, ali neuspješno pokušavao motati i dodvoravati glavnoj tužiteljici BiH Gordani Tadić. Zašto je Mektić imao pozivati privatno Gordanu Tadić na kavu?! Što je jasno svakom normalnom, da se ovaj stvarno neobrazovani lik stalno bavi sa, ili češe od Tužiteljstvo BiH. Upravo je Gordana Tadić ekspresno vratila Dragana Mektića u pravne okvire, a kao posljedica toga, doživjela je neprestani medijski linč portala bliskih SDA stranci i Draganu Mektiću. Ako znamo, da je bar zadnjih 10-ak godina jedan klan (Kreso, Čampare, Izetbegović i sada Mektić) doveli pravosuđe i policiju na stup srama i ako znamo, da novi ljudi u pravosuđu na tim funkcijama svakodnevno trpe teror medijskih talibana bliskih SDA stranci, onda i nije teško zaključiti, da se sve događa zbog općepoznatih razloga.

Jeste li ikada čuli, da je Mektić ijednu riječ progovorio o kriminalu u SDA stranci, kao i političkim ubojstvima naručenih iz vrha SDA-ovog establišmenta?! Ja iskreno nisam! To je jedino pravo bitno pitanje, kojima se NE bavi ministar sigurnosti BiH ultra- paranoični Dragan Mektić, a to bi mu trebao biti najbitniji zadatak, da se založi, za otkrivanje pravih i stvarnih ubojica doministra F MUP-a Joze Leutara, čija je smrt nesumnjivo čin državnog terorizma i pokušaj rušenja ustavnog poretka Federacije BiH. Zato se pitam, je li trebala i Gordana Tadić podleći svim tim medijskim i političkim pritiscima, Mektićevim šikaniranjima, ucjenama i ponudama poput Gorana Salihovića, ili pak, da krene onim težim stazama, kojim će afirmirati povjerenje građana u pravosudne institucije, koje je Salihovićevim potezima bilo narušeno. Ipak, izabrala je ovo drugo!

Ubojstva Nedžada Ugljena, Joze Leutara, Ramiza Delalića i dr., su se i naknadno dogodila i o kojima se sve zna, ali se još nisu procesuirala kako treba. I nisu se mogla, obzirom, da je pravosudna mafija pri SDA stranci 12 godina upravlja Sudom i Tužiteljstvom BiH. Upravo su ta ubojstva i ledena santa ukupnog nagomilanog kriminala SDA stranke učinjenog svih ovih godina, a  ujedno i povod tog bauka i paranoje SDA od izbora Gordane Tadić za vršiteljicu glavne državne tužiteljice BiH, kao i strah vrha SDA od neminovnog zatopljavanja i otopljavanja te ledene sante kriminala i ubojstava.

Izvor: dnevno.ba

3 Komentari

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

You may be interested

2018. GODINA, GODINA SUDSKIH PROCESA PROTIV PRAVOSUDNE MAFIJE???
BiH
8996 pregleda44
BiH
8996 pregleda44

2018. GODINA, GODINA SUDSKIH PROCESA PROTIV PRAVOSUDNE MAFIJE???

redakcija - 9. Januara 2018.

Minuli vikend nam je ponudio još par medijskih nastupa ishlapljele penzionerke Meddžide Kreso, koja nas nakon silnih skandala u bh pravosuđu pokušava uvjeriti da je sve "cvjetalo i…

Ko o čemu Goran Salihović o poštenju
Ekskluzivno
5730 pregleda42
Ekskluzivno
5730 pregleda42

Ko o čemu Goran Salihović o poštenju

redakcija - 29. Oktobra 2017.

Gledajući intervju na N1 televiziji simulanta Gorana Salihovića mogu se steći dva dojma. Ili da je silan uz svoje potencijalne zaštitnike ili je toliko priglup pa sam…

LAŽOV: Evo eksluzivnog dokumenta Vijeća ministara BIH zbog kojeg će Mektić morati dati ostavku
Politika
1633 pregleda6
Politika
1633 pregleda6

LAŽOV: Evo eksluzivnog dokumenta Vijeća ministara BIH zbog kojeg će Mektić morati dati ostavku

redakcija - 20. Maja 2018.

Iako se razgoropadio izjavama ovih dana ministar Mektić je čovjek koji ne izvršava odluke Vijeća ministara BIH ili se pak ponaša svojevoljno, bez naputaka Vijeća ministara. Uz…

Ekskluzivno: Edim Kadić, komercijalni direktor Gradskih apoteka Tuzla uhvaćen u lažima!
BiH
522 pregleda1
BiH
522 pregleda1

Ekskluzivno: Edim Kadić, komercijalni direktor Gradskih apoteka Tuzla uhvaćen u lažima!

redakcija - 20. Maja 2018.

Komercijalni direktor Javne zdravstvene ustanove „Gradske apoteke“ Tuzla, vijećnik u Gradskom vijeću Tuzla, jedan od novopečenih lidera zombiziranog političkog subjekta zvanog LDS, ratni „logističar“ i poslijeratni ekonomista…

Damira Bećirovića Bumbara, Čamparinu sponzorušu, i žena i ljubavnica izbacile iz kuće!
Ekskluzivno
1819 pregleda10
Ekskluzivno
1819 pregleda10

Damira Bećirovića Bumbara, Čamparinu sponzorušu, i žena i ljubavnica izbacile iz kuće!

redakcija - 18. Maja 2018.

Kada te raja još u osnovnoj školi prozovu Bumbar i kriju se od tebe jer si guzonjin sin i šmeker, onda neminovno završiš kao Damir Bećirović —…